A PROGRAMOZÓ HIBÁT TALÁL

A RULETT SOFTWARE-BEN, MELY A

 JÁTÉKOSOKAT MINDIG NYERNI

Foglalkoztatta már valaha a kérdés, hogy vajon a profi játékosoknak hogyan sikerül a rulettben mindig nyerniük, és látható könnyedséggel egy kisebb vagyonra szert tenniük? Ha igen, akkor a megfelelő weblapon jár! Megmutatom Önnek ezen az oldalon, hogy miként használhatja ki az Online Roulette egyik gyenge pontját egy meghatározott kaszinóban, hogy következetesen pénzt keressen. A rulett számomra mindig is egy nagyon izgalmas játék volt, mivel első ránézésre nem tűnt úgy, hogy tényleg tartósan nyerni lehet vele.


Azonban teljesen másképp nézne ki, ha Ön – hozzám hasonlóan – ismerné a software egyik hibáját, mely egy bizonyos kaszinóban a véletlenszerű számokat generálja. Ebben az esetben ugyanis a számok nem teljesen véletlenszerűek! Ha tehát ismeri a rendszer gyenge pontját, akkor könnyen kihasználhatja, és előnyt kovácsolhat belőle.


Hogy jött az ötlet? Nos, kb. 1 éve kaptam programozóként egy megbízást egy online kaszinótól, és feltűnt valami a kaszinó forráskódjában, ami nem volt világos: egy bizonyos esemény ugyanis úgy volt programozva, hogy soha ne következhessen be. Látszólag az volt eredetileg a programozó szándéka, hogy elkerüljön bizonyos játék-egyezőségeket, ezzel korlátozva egy játékos nyereségét. Így a kaszinó maximális veszteségét bizonyos határok között tarthatták. Örült egy történet...

 

Dr. Martin Becker

Amit az eredeti programozó azonban nem tudott, az az, hogy a matematikai véletlenszerűségek szisztematikus elkerülésével a játékosnak lehetőséget ad, hogy előnyhöz jusson, azaz olyan rulett stratégiát fejlesszen ki, mely mindig nyerni engedi.
Ez a hiba mind a mai napig nem lett kijavítva.

Hogy miért mesélem el mindezt Önnek? Nos, ezt a programhibát elsőször saját magam használtam ki, azzal a céllal, hogy profitot szerezzek belőle. Miután azonban az első 20.000 €-mat megnyertem, a rendszer letiltott. Túl szép lett volna… Épp ezért elkezdtem játszani a barátnőm és a rokonaim nevében, azaz beregisztráltam mindenkinek a nevében, akiében tudtam, és annyi pénzt nyertem, amennyi lehetséges volt. Összesen több mint 100 regisztrációval hat számjegyű összeget nyertem, és mindezt 4 hónap alatt! Egy álom…
 

 

"Rövid Idő Alatt Több Mint 200.000 €-t  Nyertem…"

 

Ezután lett egy listám a rokonaimtól és barátaimtól olyan emberekről, akikben tényleg megbízhattam, majd arra az ötletre jutottam, hogy a rulett stratégiámat egy kis ellenszolgáltatás fejében egyszerűen nyilvánossá teszem az interneten. Ez a következőt jelenti: arra kérném, hogy először saját magának tartsa meg a Online Roulette stratégiát, és nekem csak akkor utaljon 1000 €-t, ha Ön már nyert legalább 5.000 €-t. Gyorsan megy, higgye el nekem! Ezáltal közösen keletkezne hasznunk, és mindössze arra kérem, ne adja át azt a rulett stratégiát mindenkinek, hogy a kaszinók még sokáig ne tudjanak róla! Az utaláshoz kérem, használja a Paypal-gombot az oldal alján! És kérem, maradjon fair! A Roulett stratégiámat el is adhatnám Önnek, de úgy gondolom, így jobb, csak maradjon Ön is becsületes! (amennyiben nem működne tovább a trükk, eltávolítom az oldalt az internetről!)

 

 

A RULETT STRATÉGIA

Ha valaki nem ismeri a programhibát, gyakorlatilag lehetetlen rájönni. Ez az egyik oka, hogy a kaszinók, melyek a hibás kódot használják, nem tudnak róla. A software hiba a „csoportos fogadásoknál” (High/Medium/Low – magas/közepes/alacsony) jelentkezik. Hogy egyértelmű legyen, mire gondolok a csoportos fogadásoknál, a következő példával szemléltetném:

1) itt a tét „Low” = alacsony. Ön akkor nyer, ha a szám 1-12-ig jön ki.
 

Low Bet

2) itt a tét „Medium” = közepes. Ön akkor nyer, ha a szám 13-24-ig jön ki.
 

Middle Bet

3) itt a tét „High” = magas. Ön akkor nyer, ha a szám 25-36-ig jön ki.

High Bet

Egy esemény, mely többek közt úgy van programozva, hogy SOHA ne következzen be abból áll, hogy egy „magas”, „közepes”, vagy „alacsony” szám ne jelenjen meg gyakrabban, mint 16 egymást követő körben. Más szavakkal, a program-kód hibája abban van, hogy legalább EGY „magas”, „közepes” és „alacsony” számnak MINDIG meg kell jelennie a 16 egymást követő körben. Bizonyára már Ön is gyanítja, hogy miként lehet ezt kihasználni, de kérem, olvassa tovább, hogy kiderüljön, hogyan lehet mindezt a legjobban és legsikeresebben a hasznára fordítani!

Megjegyzés: ez a hiba a gyakorló programoknál 95%-os valószínűséggel nem jön elő, mert a véletlenszerű számokat az Ön gépe generálja helyben, nem pedig a kaszinó szervere. (mint ahogy az az „éles” program esetében biztonsági okokból történik)

 

A HIBA KIHASZNÁLÁSA

Mint ahogy már valószínűleg Ön is feltételezte, ez a hiba leginkább progresszív fogadási taktikával használható ki, hogy biztosíthassuk az elegendő nagyságú tőkét a tartós nyerés érdekében. Ha követi az utasításaimat, garantáltan nyerni fog 1-3 €-t minden körben, pontosan annyiszor, mint ahány számmal vesztett.

A legjobb, ha kinyomtatja a következő munkalapot, és a keze ügyében tartja egy tollal vagy ceruzával. A lapnak a következő képen kell kinéznie:
 

Arról van szó, hogy pontosan fel kell jegyeznie, hogy mi a játék „menete” a többszörös-tétekkel az asztalnál, ahol ül. Nem lenne értelme ugyanarra fogadni, kérem maradjon nagyon következetes! Tartsa fejben, hogy mekkora összegeket nyerhet, így mindjárt megéri egy kicsit komplikáltabb stratégiában gondolkodni!
Amit tennie kell, annyi, hogy minden pörgetés után jegyezze fel, hogy:
 

a) ‘alacsony' (L) szám

b) ‘közepes' (M) szám

c) ‘magas' (H) szám, vagy

d) 'nulla' (Zero) jött ki.

Tegyük fel, hogy egy rulett asztalnál játszik és tíz pörgetés után a következő számok jönnek ki: 4, 11, 36, 14, 20, 25, 2, 33, 16, ez esetben így nézne ki a táblázata:

 

Magyarázatként: 4=L, 11=L, 36=H, 14=M, 20=M, 25=H, 2=L, 33=H, 13=M, 16=M

A játék kezdetén semmiképp ne tegyen téteket! Ez nagyon fontos, először türelmesnek kell lennie! Pörgesse tovább a kereket és jegyezze fel, milyen csoportba tartozó számok (L, M, vagy H) jönnek ki, illetve ha több játékos is van az asztalánál (Megj.: a több-játékosos asztal választása az első link esetében rögtön a belépés után szükséges, mivel ott az egy-játékosos játékban tétek nélkül nem tudja pörgetni a kereket. Ez a 2-3-as linkekre nem vonatkozik. Lásd lejjebb), akkor várja meg, hogy a többiek pörgessenek. Amire várnia kell, az az, hogy 5 egymást követő körben a csoportok EGYIKE NE jöjjön ki! Ezzel a módszerrel a drága 16 körös helyett elég a gazdaságosabb 11 körös tervet használnia, amint azt majd lejjebb látni fogja.
 

Tegyük fel, hogy a következő számok jöttek ki az asztalánál: 32 (=H), 17(=M).ekkor így néz ki a táblázatunk:
 

Ez azt jelenti, hogy ÖT egymást követő körben nem jött ki ’alacsony’ szám (L). Most itt az idő, hogy elkezdjen téteket tenni, mégpedig az ’alacsony’ (L) számok csoportjába. (az analógia az, hogy mindig olyan csoportba tartozó számra tegyen, ami nem jött ki az utolsó 5 körben) Kövesse a lejjebb részletezett tét tervet. Koncentráljon és tartsa magát pontosan a tervhez, ez döntően fontos! Csak így biztosíthatja, hogy a végén mindenképp nyereménnyel szállhasson ki, függetlenül attól, hogy az Ön által megtett csoport mikor jön ki.

 

progression

Menjünk tovább a fenti példát követve. Most tegye meg első tétjét (mégpedig 1 €-val, ahogy a Stake=tét oszlopban láthatja) a tábla ’Low’=alacsony csoportjának egy számára! Pörgesse meg a kereket!

- Ha alacsony szám jön ki (gratulálok!), akkor 2 €-t nyert. Most kezdje elölről (azaz fogadjon arra az L, M, vagy H csoportra, amelyik az utolsó 5 körben nem jött ki, vagy várja ki a téttel azt a kört, amikor ez a körülmény felmerül!) Ha nem nyert, ne csüggedjen, egyszerűen tegye meg 2. tétjét (2€) a ’Low’-ra.

- Ezúttal is, amikor nyer (gratulálok!), visszanyerte az előző kör elvesztett tétjét, és maradt is 3€ - most pedig kezdje elölről. Ha ismét nem nyert, ne aggódjon, tegye meg 3. tétjét a ’Low’-ra stb..

- Mindaddig fogadjon, amíg nyerésben marad, aztán kezdje elölről. Ha követi ezt a sémát és a baloldalon látható tervet, akkor SOHA nem fog veszíteni, és tartósan nyer, ha kijön a csoportja, mivel:

1) Progresszív fogadási taktikát használ, ami garantálja Önnek, hogy a végén mindig nyer, hiába vesztett előtte, illetve:

2) Minden csoport legalább egyszer nyerni fog a 16 egymást követő körben (Magyarázat feljebb)

Tudom, hogy ezek a nyeremények nem óriási összegek, de gondoljon bele, hogy 2 óra alatt könnyedén fogadhat 90-szer, ami óránként legalább 90€ nyereséget jelent.


A pénzgazdálkodásról: a fogadási taktika 150-200€-ós pénzbetétre van tervezve. Ha sikeresen megtöbbszörözte a pénzét (vagy egyből nagy téttel kezdene), tegyen be 1000 €-t, és írjon a táblázatban szereplő értékekhez egy 0-t. Ekkor így néznek ki a tétek: 10, 20, 30, 40, 60, 90, 130, 200, 300, 450, 670. Az Ön előnye ekkor, hogy minden nyert körben direkt 10-30 €-t nyer, így ugyanannyi idő alatt az alapstratégia tízszeresét nyeri. Vegye azonban figyelembe, hogy ehhez legalább 800-1000 € betétre van szüksége!

Ha esetleg még kételkedne, nem gond, olvassa át néhányszor az egészet, és biztosan meg fog érteni mindent!

Ilyen egyszerű a rulett stratégia! Most, hogy tudja, miként használhatja ki a hibát, egy döntően fontos kérdéshez érkeztünk: hol használhatja ezt a rulett stratégiát? Azaz melyik online kaszinókban működik a stratégia?

 

MELY ONLINE-KASZINÓKBAN MŰKÖDIK A RULETT STRATÉGIA?


Most, hogy tudja a trükköt, azt is tudnia kell, mely kaszinókban használhatja, hogy pénzt nyerhessen. Bizonyos kaszinók ugyanazzal a kaszinó-software-rel, ráadásul ugyanazzal a verzióval működnek, mint amelyiknél a hibát találtam és teszteltem. Miután személyesen kipróbáltam, folyamatosan fogok feltenni erre az oldalra kaszinókat, ahol a rulett stratégia működik.

Egyszerűen kattintson lent a megfelelő linkre, installálja az ingyenes kaszinó-software-t, és fizessen be 200-250 €-t, melyre a progresszív fogadási taktikához és a rendszer sikeres használatához lesz szüksége.

Természetesen nem tudom Önnek megjósolni, hogy mennyi ideig fog ez az egész működni, de az oldalt folyamatosan frissíteni fogom, és kihúzom a kaszinókat, ha valamilyen probléma lépne fel nálunk. Ami biztos: a kaszinók, melyek itt fel vannak sorolva, működnek!

Csak ajánlani tudom: cselekedjen gyorsan, ki korán kel, aranyat lel! Amint a kaszinók kijavítják a hibát, törlöm az oldalt, azaz amíg megtalálja, addig fennáll a programhiba!

És ne feledje: Csak a valódi pénzbetétes játékban generálja a számokat a kaszinó szervere. Ez azt jelenti, hogy a hiba is csak a kaszinószerver által irányított, valódi pénzbetétes játékokban lép fel, a gyakorló játékokban, melyeket az Ön gépe irányít, nem!

Fontos megjegyzés: olyan asztalt válasszon, ahol a minimum tét 1 euró. A 10 centes asztalok nem működnek! Azt ajánlom, hogy a felsorolt kaszinók közül legalább 3-4-ben játsszon, hogy feleslegesen ne tűnjön fel a nyereményeivel! Ha az installációnál ki kell választani egy nyelvet, akkor kérem, válassza a „Magyart”. Aktiválja a rulett gyors modusát, ha gyorsabban kíván játszani, miután letöltette a szoftvert.

Download Now:

Tesztelt Kaszino Software No1

Tesztelt Kaszino Software No2

Kasino Software No3 (már nem működik)

Tesztelt Kaszino Software No4

Tesztelt Kaszino Software No5

Tesztelt Kaszino Software No6

 

(Tesztelve ; a letöltéshez egyszerűen klikkeljen rá, Csak tesztelt kaszinóban játsszon!) 

Mac-felhasználók kérem ezt a Flashverziót használják

Ez minden, amit tennie kell ahhoz, hogy nyerjen a rulett stratégiával. Ha valami mégsem sikerül, az csak amiatt lehet, hogy nem követte tökéletesen az utasításaimat. Talán még mindig nem hiszi el, hogy mindez lehetséges, de ha kipróbálja, saját maga is meggyőződhet róla! Ha szkeptikus, gondoljon a következőre: még ha a kaszinók ki is javítanák röviddel azelőtt a hibát, hogy Ön játszani kezdene, akkor is annak az esélye, hogy az egyik csoport 16 egymást követő körben nem jön ki 1 az 1/(25/37)^16-hoz, azaz 1 az 530-hoz egy véletlen körben hiba nélkül. Más szavakkal: még így is 99,8%-os nyerési esélye van (ugyan nem 100%, de nagyon közel hozzá).

Ha még kérdései vannak, kérem küldjön egyszerűen egy E-mailt a casinotrick@en3.org címre. Kérem, ne felejtse el, hogy csak akkor kérek pénzt adomány formájában, ha valóban meggyőződött a felfedezésem sikerességéről. Személy szerint így tartom mindezt fairnek! Csak legyen Ön is fair, és adományozzon annak, aki lehetővé tette, hogy 2000€-t vagy még többet nyerjen egy rulett stratégiával naponta! A rulett stratégia egyébként teljesen legális és nem ütközik semmilyen szabályba vagy törvénybe! Akkor is írjon nyugodtan, ha további magyarázatokat kérne! Egyébként azt tudom csak tanácsolni, hogy kérdezés helyett próbálja ki saját maga!

 

VÉGEZETÜL HAD ADJAK MÉG PÁR TANÁCSOT ÚTRAVALÓNAK!

 

1) Próbáljon meg egy asztalnál nem több, mint 30 percet játszani. Ennyi idő után ugyanis elkezd nehezedni a játék az asztaloknál. Adjon magának 2 perc szünetet, és aztán térjen vissza az asztalhoz!

2) Ne legyen mohó, és tanúsítson önfegyelmet! Ez a leggyakoribb hiba, amit a játékosok elkövetnek. Tűzzön ki egy napi célt, és tartsa magát hozzá! Ne nyerjen többet naponta, mint 1000 €, nehogy feltűnjön!

3) Azaz, ha nagyobb összeget szeretne nyerni naponta, mint 500-1000 €, akkor azt ajánlom, regisztráljon be TÖBB, ezen az oldalon letölthető kaszinóba. Így felosztja a nyereményét a különböző kaszinók között. Ebben az esetben természetesen valamivel nagyobb a kezdő betét, mivel minden kaszinóba be kell fizetnie az ajánlott 150-200 €-t.

4) Játsszon végig a rulett stratégiával, ne próbáljon meg változtatni, vagy nem tesztelt kaszinóban játszani!
 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

1) Az asztallimit nem elég magas, hogyan tudom így használni a stratégiát?
 

>>  Az asztallimitek egyenkénti számokra történő fogadásokra vonatkoznak, nem többszörös fogadásokra. Ezért az asztallimiteket figyelmen kívül hagyhatja, nem okoznak gondot a stratégiában.

2) Mit kezdjek a 0-kkal? 

>> A 0-kat ne hagyja figyelmen kívül! Úgy számoljon velük, mint H, M, vagy L. Ha például L, 0, M, H, H, M jön ki, akkor az L-re kellene fogadnia.

3) Van jelentősége, hogy milyen pénznemben játszom?

>> Nincs, euró, angol font, vagy amerikai dollár, bármelyikkel fogadhat.

4) Bármelyik kaszinóban működik a rulett stratégia?

>> Nem! A stratégia csak egy meghatározott software típussal használható és csak egy régebbi verzióval. Kizárólag csak azokat a software-eket használja, amelyeket ezen az oldalon tud letölteni!
 

5) A rulett stratégia valódi kaszinókban is használható?

>> Nem. Az ezen az oldalon bemutatott rulett stratégia kizárólag Online Kasinos-ra vonatkozik, és ezen belül is csak az általam tesztelt és itt felsoroltakra.
 

6) Melyik rulett verzió a legjobb nekem?

>> Elvben mindegy, hogy melyik verziót használja, mivel a rulett stratégia működése a véletlen számoktól függ, és nem attól, melyik verziót használja. Én azonban az európai- v agy francia rulettet javaslom (a minimum tét 1 €), mivel ezektől várható a legjobb eredmény. Ne válassza az amerikai verziót két 0-val!

7) Jelenleg nincs 200 €-óm. Hogyan használhatom ennek ellenére a rulett stratégiáját?

>> Várjon egyszerűen 5 kör helyett 7-et, azaz a fenti példát követve csak akkor tegyen tétet, ha 7 körön át nem volt ’Low’ kör. Ezáltal a fogadási stratégiában megspórolhatja a drága köröket, és kisebb kezdő tőkével játszhat. Mindemellett idegesítő lehet, ilyen sokat várni, és természetesen a nyeremény is kisebb. Így azt javaslom, legalább 100 €-val kezdjen.

8) Nem tudom, hogy fizessek be pénzt. Mit tegyek?

>> A kaszinók kasszájában többféle befizetési lehetőséget talál, az egyszerű pénzátutalástól kezdve a hitelkártyás fizetésig. Ezen kívül más befizetési lehetőségek is vannak. Kérdés esetén informálódjon a Google-ban, vagy nehezebb esetekben küldjön nekem egy E-mailt.

9) Hogy történik a nyereményeim kifizetése?

>> A nyereményét ugyanabban a formában kapja meg, mint ahogy a befizetés történt. (hacsak nem választ másik módot). Ha például hitelkártyával fizetett, akkor a kaszinó által kényelmesen újra feltöltődik a számlája. Így gyorsan rendelkezésre fog állni a nyeremény. Afelől, hogy a nyereménye a számlájára könyvelődjön, Ön dönt, nem a kaszinó.

10) Mi lesz, ha kiderül a dolog, és letiltanak?

>> Ha le is tiltják, a pénzét mindig kifizetik, ezt alaposan teszteltem. Ön ezután személy szerint nem játszhat a kaszinóban, de más barátai, vagy a felesége gond nélkül regisztrálhatnak, és az ő nevükben tovább játszhat. Tartsa magát egy maximum 1000€-ós napi határhoz, akkor garantált a tartós nyerés. Egyébként sok sikert kívánok!

11) Még mindig nem tudom elhinni, hogy működik a stratégia.

>> Ok, megértem, a legszívesebben mindenki folyamatosan nyerne. Tehát, ha (feltételezés!) az elméletem ellenére MÉGIS kijönne egy csoport több mint 16-szor, például egy software frissítés miatt, akkor is egyszerű progresszív többszörös fogadási stratégiával bebiztosíthatja magát a vesztések ellen. Ehhez a „bet number 12” következő formáját használja: „előző tét szorozva 1,5-tel, lefelé kerekítve). Szemléltetésképp:

"bet number 11" -> 67$ (lásd felső táblázat)
"bet number 12" -> 67$ x 1,5 = 100,50$ (kerekítve: 100$)
"bet number 13" -> 100$ x 1,5 = 150$


Ez az eljárás biztosítja, hogy a nyereménye bármelyik körben az előző tétnél magasabb lesz, azaz mindig érvényes, hogy: „Nyeremény mínusz összes korábbi tét nagyobb, mint nulla”, azaz a fogadásainak átlaga MINDIG pozitív eredményt hoz. Kissé bonyolult, tudom, de a fenti formulával biztos, ami biztos, mindig jól jön ki a végén.
 

12) Kaphatok beregisztrálási bónuszt?

>> Igen! Megkapja a szokásos beregisztrálási bónuszt, és ezt kb. 3 napon belül ki is fizettetheti (kb. 2 óra játék után naponta) ennyi ideig tart ugyanis általában a fogadási feltételeket teljesíteni. Minden, ezen az oldalon letölthető kaszinó software verziónál a rulett a fogadási feltételekbe tartozik. Így a bónuszt egyszerűen „felmarkolhatja”, növeli a nyereményét. Több, vagy akár az összes letölthető kaszinóba történő beregisztráláskor természetesen megkapja az összes bónuszát (100-500 €), melyeket a rulett stratégia következetes alkalmazásával megtöbbszörözhet.

13) Mi történik, ha mégsem nyerek?

>> Ha az elméletemmel kapcsolatban kérdései vagy problémái lennének, úgy nyugodtan küldjön nekem E-mailt a casinotrick@en3.org címre, válaszolni fogok kérdésére!

 

TOVÁBBI KÉRDÉSEK?

Az oldallal kapcsolatos kérdések, és észrevételek esetén írjon! Kérdéseit küldje a casinotrick@en3.org címre! Sok sikert kívánok!

Dr. Martin Becker
Software Programozó